Meteen naar de inhoud

Akwa GGZ ambulant

GGZ ambulant Akwa

meting voor cliënten die ambulante GGZ of VZ ontvangen

De meting GGZ ambulant Akwa is een cliënttevredenheidsmeting die jaarlijks verplicht is uit te voeren door aanbieders van geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep van deze tevredenheidsmeting zijn cliënten die ambulante geestelijke gezondheidszorg (GGZ) of verslavingszorg(VZ) ontvangen in de GGZ sector. De meting kan worden gebruikt voor het keurmerk Basis GGZ (KiBG).


vragenlijst

De CQI vragenlijst ambulante GGZ of VZ is een vragenlijst voor personen van 16 jaar en ouder die zijn/worden behandeld in de geestelijke gezondheidszorg of verslavingszorg. Deze vragenlijst is ontwikkeld door de Alliantie Kwaliteit Geestelijke Gezondheidszorg (Akwa) en Significant en is gebaseerd op eerdere versies van de CQ-index kortdurende ambulante GGZ en VZ.
De vragenlijst bestaat uit 22 vragen.
De vragenlijst begint met een inleiding, waarna achtereenvolgens de volgende onderwerpen aan de orde komen: bejegening, informatievoorziening, vervulling hulpwensen, bereikbaarheid van de behandelaar (hulpverlener), resultaat van de behandeling, medicijngebruik, een rapportcijfer en tot slot enkele vragen naar persoonskenmerken. De vragenlijst maakt gebruik van een 5-puntschaal met smileys.


methodiek

Triqs biedt voor uitvoering van de meting ambulante GGZ en VZ de volgende methodieken aan:


De meest gekozen methodiek bij dit type meting is digitaal / online. Uiteraard zal bij de start van de meting de best passende methodiek in overleg met de opdrachtgever worden bepaald.


uitvoering

Voor uitvoering van deze meting maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen. Aanvullend kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

Deel
Deel
Deel
at.groepM. Nijbroek
Lees verder
"We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Onze contactpersoon van Triqs hield ons goed aangesloten. We hebben periodieke updates gekregen wat betreft de stand van zaken van het cliënttevredenheidsonderzoek en hebben overzichtelijke rapportages en factsheets ontvangen. Deze geven ons een goed inzicht in de mate van tevredenheid van de cliënten die bij ons in zorg zijn (geweest). Ook prettig dat we bij vragen direct contact kregen.
We zijn kortom tevreden over de dienstverlening van Triqs."
Stichting Stap 1Melda Kilic, Officemanager
Lees verder
"Ik vond het prettig dat de vragenlijst voorgeprogrammeerd was en dat daar ook een wijziging in aangebracht kon worden. Ik werd werkelijk ontlast van de werkzaamheden, dat was heel erg prettig. Alles was duidelijk door te nemen in Zorgpeil en de communicatie verliep ook soepel."

Benieuwd hoe Triqs vernieuwend kan zijn voor uw organisatie?

Triqs krijgt landelijke bekendheid na afronding onderzoek over Gezinsadvocaten.