Ka-Kim Lam

Ka-Kim Lam

Projectmedewerker bij Triqs
Ontwikkeling

Als stagiair begonnen en doorgegroeid tot volwaardig medewerker. Tijdens mijn stage heb ik veel binnen Triqs gedaan, het werk is veelzijdig en je bent er nooit uitgeleerd. Elke keer wanneer ik aanwezig ben op kantoor blijf ik leren en dit geeft ook motivatie om me in te blijven zetten. De collega’s zijn leuk en ik heb het gevoel dat iedereen zich hier gewaardeerd voelt zoals zij zijn!

Mijn voornaamste taak binnen Triqs is het ondersteunen van de projectleiders waar het nodig is en af en toe zelf een onderzoek te starten. Naast deze taak doe ik de supervisie van de training Toegankelijkheid Openbaar Vervoer (TOV). Deze training wordt gegeven aan aspirant medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Binnen de TOV maak ik hier de planningen voor en voor vragen kunnen de betrokkenen van de training mij bereiken.

Ouder worden gaat vanzelf. Persoonlijk groeien is een keuze!

Geen dag hetzelfde

Doordat er vanuit Triqs vrijheid wordt geboden om zelf taken uit te voeren, is er geen dag hetzelfde. Zo lang het werk wordt gedaan, kan je de manier van werken zelf indelen en dat zorgt ervoor dat je jezelf ook verder kan ontwikkelen. Als je ergens niet uitkomt, dan is er altijd iemand in de buurt die met je meedenkt. Samen staan wij sterk!