Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gemeente (sociaal domein)

Sociaal domein (gemeente)

kennis en ervaring van Triqs binnen het sociaal domein

Sinds 2001 hebben wij ervaring met het meten en inzichtelijk maken van cliëntervaringen. Inmiddels weten meer dan 400 zorginstellingen en gemeenten ons te vinden voor uitvoering van verschillende metingen waaronder het cliëntervaringsonderzoek WMO.

In de daaropvolgende jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig meetbureau met verschillende vragenlijsten voor uitvoering van uw meting.

Wij denken met u mee als het gaat om de opzet van een meting. Daarbij houden we rekening met de geldende wet- en regelgeving en de verplichtingen die u als gemeente heeft. 

vragenlijsten

Voor metingen binnen het sociaal domein hebben wij de volgende vragenlijsten beschikbaar:

methodiek

Bij het uitvoeren van metingen in het sociaal domein wordt vaak gebruik gemaakt van een schriftelijke of een online methodiek. De gehanteerde methodiek zal samen met de opdrachtgever worden afgestemd op de te benaderen respondenten.

uitvoering

Voor uitvoering van metingen in het sociaal domein maken wij gebruik van ons online dashboard Gemeentepeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen.