Meteen naar de inhoud

organisaties-wijkverpleging

Wijkverpleging

Onze dienstverlening voor organisaties die Wijkverpleging leveren

Sinds 2001 hebben wij ervaring met het meten en inzichtelijk maken van cliëntervaringen in de thuiszorg / wijkverpleging. Inmiddels weten meer dan 400 zorginstellingen ons te vinden voor uitvoering van o.a. de PREM Wijkverpleging. 

Wij denken met u mee als het gaat om de opzet van een meting. Daarbij houden we rekening met de geldende wet- en regelgeving en de verplichtingen die u als organisatie heeft. Hierbij sluiten we aan en gebruiken we documenten als het Kwaliteitskader Wijkverpleging.

 

 

vragenlijsten

Voor organisaties die Wijkverpleging leveren hebben wij de volgende vragenlijsten beschikbaar:

 

methodiek

Bij het uitvoeren van metingen wordt vaak gebruik gemaakt van een schriftelijke methodiek. In sommige gevallen wordt niet de cliënt, maar de vertegenwoordiger of mantelzorger benaderd. In dat geval kan ook een online methodiek worden toegepast. De gehanteerde methodiek zal samen met u worden afgestemd op de te benaderen respondenten.

 

uitvoering

Voor uitvoering van metingen in de ouderenzorg maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen.

Deel
Deel
Deel

Gevonden wat u zocht of kunnen we u verder helpen?