Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze voordelen

Onze voordelen

Een samenwerking met Triqs wordt gekenmerkt door een groot aantal voordelen.

DE VRAAG VAN DE KLANT EERST

Onze standaard is state of the art, en heeft verrijkingsopties. U kiest uit een menu. Heeft u een afwijkende populatie dan kunnen we dat in beeld brengen. Wilt u weten hoe behandel/zorgsucces en manier van omgaan samenhangen, dan kan dat. Wilt u een slimme vergelijking met vorige jaar om te weten of uw acties succes hadden, dan is ook dat een optie. Vragenlijst en bewerking en rapportage gebeuren vanuit 1 wetenschappelijk gefundeerd model. In dat model is plaats voor weging van uw kwaliteitsprioriteiten, maar ook die van de cliënt.
U krijgt een specifieke maatrapportage, maar die is in de kern vergelijkbaar is met die van anderen.
Al doende leert u ook zelf slim met de cijfers om te gaan. De la is voor u geen optie meer.

 

PRAKTISCH

De digitale omgeving van Triqs is uniek. Dat  begint al bij de start. U kunt kiezen voor grotendeels zelf een vragenlijst met ons maken en beheren of -zoals de meesten- voor full service. Onze vragenlijsten zijn getest op gemak maar ook betrouwbaarheid en flexibiliteit. we kunnen zelfs vertalen als dat bij u meespeelt.
De gegevens komen in bewerkte, bruikbare vorm beschikbaar op een goed beveiligde server, waar alleen u als klant bij kan. uniek voor Triqs is dat medewerkers van de klant alleen die informatie zien die bij hun rol past.

 

EEN GEGEVEN IS NIET GENOMEN

Triqs raadt iedere klant aan de vragenlijst deelnemers goed te vertellen wat er gaat gebeuren, en waarom. Eerlijk duurt het langst. Wij zijn – met toestemming – voortdurend onze standaard-vragenlijsten aan het verbeteren. Wij hebben ervaring met gebruik van onze producten in een wetenschappelijke omgeving. Een klant kan zelfs vragen of we – evt. met externe partners – een wetenschappelijk product maken. Onze ervaring is dat deelnemers en cliënten graag meedoen met onderzoek, als maar duidelijk is waarvoor.
Uniek is dat u ervoor kan kiezen de hele vragenlijst in eigen beheer te doen op het Triqs platform. We adviseren graag of dat een optie voor u is.

 

TRIQS IS DYNAMISCH

Triqs heeft medewerkers in dienst die aan de ene kant uitvoeren wat volgens de standaard moet, maar anderzijds met nieuwe ideeën komen. Ook voor Triqs is elke meting een leermoment: organisaties en cliënten komen vaak met verrassende goede suggesties – als je er maar op let. Dat doen we bij het verwerken van data, dat doen we bij de presentatie van rapportages of aan de telefoon als u vragen heeft.
Triqs heeft een grote variatie aan technieken en middelen om vragen te stellen, eventueel gecombineerd. En veel tools om resultaten terug te koppelen. Daar komt steeds wat bij want de wereld om ons heen visualiseert. Wij kijken naar wat voor u het beste werkt. Niet alles wat kan voegt iets toe, niet elk plaatje heeft een praatje.
Voor ons zijn externe partijen geen bedreiging, voor ons is samenwerken een vorm van krachten-bundeling, voor ons is wetenschappelijke uitwisseling verrijking. We staan altijd op de schouders van anderen.