Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
NIEUWS
gemeentepeil

Aanlevering uitkomsten CEO WMO / MCJO

Leestijd: 3 minuten

Jaarlijks vóór 1 juli dienen gemeenten de uitkomsten van de cliëntervaringsonderzoeken voor WMO en Jeugd via WaarStaatJeGemeente.nl te publiceren. Daarnaast zijn er steeds meer gemeenten die een onderzoek willen uitvoeren conform de participatiewet of voor cliënten die geen zorgindicatie hebben gekregen. Bovengenoemde onderzoeken worden meer en meer als een continue meting uitgezet.

De onderzoeken voor uw sector voeren wij uit via onze applicatie GemeentePeil. Dit onderzoeksplatform geeft u realtime terugkoppeling van uw onderzoeken. U kunt als gemeente de ervaring met de zorgverlener monitoren waarbij u ook kunt zien of de cliënt mogelijke beleidsaanpassingen als een verbetering heeft ervaren.

Bent u benieuwd hoe het dashboard van GemeentePeil eruit ziet? Neem dan contact met ons op, we kunnen een persoonlijk demo account voor u aanmaken.

We zien uit naar uw reactie op info@triqs.nl of 038 – 466 15 70, één van onze specialisten staat u graag te woord. Realiseert u zich goed dat de mogelijkheden van GemeentePeil uitgebreider zijn dan in de demo zichtbaar, waaronder het koppelen van uw administratie aan de meting en het uitvoeren van een continue meting.

Heeft u aanvullende vragen over de mogelijkheden van GemeentePeil, neemt u dan contact met ons op.

Deel
Deel
Deel