Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zorgpeil

Zorgpeil

Voor de uitvoering van uw metingen maken we gebruik van het door ons ontwikkelde dashboard Zorgpeil.

Zorgpeil

Het realtime dashboard www.zorgpeil.nl is ontwikkeld om resultaten van de meting op een vernieuwende en innovatieve wijze te rapporteren. Wij bieden hiermee onze opdrachtgevers in de zorgsector een innovatief platform en faciliteren zodoende de gehele meting.
 
Login Zorgpeil
 
Elke opdrachtgever in de zorgsector ontvangt een login account voor Zorgpeil bij aanvang van de meting. Het opstarten van de meting en het vormgeven van de vragenlijst vindt plaats in Zorgpeil. Ook het beveiligd verzenden van databestanden ten behoeve van de meting is een functie waarmee we het proces vergemakkelijken.
 

achter de schermen

Het begeleiden en uitvoeren van de meting vindt plaats in Zorgpeil. De projectleider van Triqs heeft uitgebreide mogelijkheden tot zijn / haar beschikking om de meting naar wens uit te voeren. Zo kunnen er verschillende typen vragen in de vragenlijst worden gebruikt. Bijvoorbeeld vragen met gebruik van iconen of smileys, puntenvragen met een slider of autocomplete vragen die bv. een geldige postcode laten selecteren uit de postcodedatabase kunnen worden gebruikt.
 
Dashboard Zorgpeil
 
Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het opnemen van routing in de vragenlijst. Niet alleen enkelvoudige routing maar ook routing op basis van meerdere vragen of berekening van een score is opgenomen in Zorgpeil.

Zorgpeil, voor vernieuwend inzicht in de kwaliteit van zorg.


Uiteraard is het ook mogelijk een databestand van de resultaten in SPSS of Excel op te leveren. Ten behoeve van de aanlevering aan Trusted Third Party’s (TTP) zijn koppelingen ingebouwd die dit mogelijk maken. En dit zijn nog maar een paar van de zeer uitgebreide mogelijkheden van Zorgpeil.

Resultaten Zorgpeil

 

samengevat

Zorgpeil is het innovatieve dashboard van Triqs en kent de volgende mogelijkheden:
  • beveiligd verzenden van databestanden
  • online steekproeftrekking
  • uitgebreide mogelijkheden voor de projectleider om de meting naar wens in te richten
  • realtime rapportage van de resultaten
  • mogelijkheid tot vergelijken van resultaten (interne en externe benchmark)
  • filteren van resultaten op locatie / team / regio etc.
  • aanlevering aan TTP / ZorgkaartNederland met behulp van een API-koppeling