Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

gepersonaliseerd dashboard

gepersonaliseerd dashboard

vernieuwende inzichten door een gepersonaliseerd dashboard

Binnen onze dashboards (Zorgpeil, Gemeentepeil, maTriqs en Survalid) kunnen gepersonaliseerde weergaves van de resultaten van de meting worden getoond. 

Zo is het mogelijk specifieke resultaten op 1 pagina te laten zien. Dus bv. alleen de ervaringsvragen van een cliëntmeting, of alleen de themascores van een vrijwilligersonderzoek. Op deze manier heeft u snel een overzicht van de belangrijkste vragen in de meting. Bijvoorbeeld voor een (interne) presentatie van de resultaten is deze weergave erg handig. 

gepersonaliseerd dashboard MTO


Daarnaast kunnen aanvullende grafische weergaves van (een deel van de) resultaten worden opgenomen in het dashboard. Onderstaand een voorbeeld van ons MTO Werkgeluk . In dit voorbeeld een vergelijking van de resultaten van de organisatie met de benchmark. Op de verschillende assen staan de themagebieden van het MTO Werkgeluk.

gepersonaliseerd dashboard werkgeluk


Andere toepassingen zijn o.a. het weergeven van optellingen, gemiddelden, somscores van specifieke themagebieden of vergelijkingen met een 2e dataset of een benchmark. Met behulp van onze dynamische dashboards zorgen wij voor vernieuwende inzichten. 


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gepersonaliseerd dashboard voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op met één van onze projectleiders.