Meteen naar de inhoud

C-toets

C-toets

meting voor jongeren vanaf 12 jaar en ouder

De C-toets kan gebruikt worden om te signaleren wat jongeren van 12 jaar en ouder die cliënt zijn in de jeugdzorg (en apart de pleegzorg) vinden van de kwaliteit van de zorg. De uitkomsten kunnen vervolgens gebruikt worden als basis voor interactieve cliëntenfeedback en het doorgeven van verbeteringen in de zorg vanuit cliëntenperspectief.

Vragenlijst

Er zijn diverse vragenlijsten beschikbaar om de C-toets uit te voeren. Zo is er een speciaal ontwikkelde vragenlijst voor jongeren, één voor jongeren die extramuraal verblijven en van beide vragenlijsten is er een versie die uitgezet kan worden onder ouders van jeugdigen. Daarnaast is er een vragenlijst voor pleegouders.

In alle vragenlijsten komen thema’s als deskundigheid van het personeel, verloop van de hulp, doel en resultaat en een aantal overige stellingen aan bod. Triqs biedt daarnaast de mogelijkheid om aanvullende vragen toe te voegen aan de vragenlijst, om die daarmee nog meer op maat te maken voor de specifieke doelgroep en organisatiesituatie.

Methodiek

Triqs biedt voor uitvoering van de meting de volgende methodieken aan:

Uitvoering

Voor uitvoering van deze meting maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen. Aanvullend kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

Deel
Deel
Deel
Leger des Heils W&G NoordoostKwaliteitsmanager Marc Rodrigues
Lees verder
"Prettige samenwerking waarin duidelijk, snel en adequaat is gewerkt."

Benieuwd hoe Triqs vernieuwend kan zijn voor uw organisatie?

Triqs krijgt landelijke bekendheid na afronding onderzoek over Gezinsadvocaten.