Ga naar de inhoud
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

maatwerk

maatwerk dashboard

dashboard op maat voor uw (continue) meting

In de afgelopen jaren heeft Triqs ervaring opgedaan in het ontwikkelen van dashboards. Sommige generiek met onze dienstverlening in gedachten (zoals Zorgpeil), sommige specifiek voor een sector zoals bv Gemeentepeil of maTriqs.

Deze dashboards worden gebruikt voor zowel enkelvoudige metingen als voor continue metingen waarbij het dashboard gekoppeld kan worden aan het registratiesysteem van de opdrachtgever. In die gevallen wordt het dashboard gebruikt voor de presentatie van de resultaten maar ook voor de uitvraag. 

Vernieuwend inzicht
De dashboards van Triqs onderscheiden zich door een heldere interface waarin gebruikers snel inzicht krijgen in de resultaten van de meting. Door het aanbieden van verschillende grafische en tabelmatige weergaven kan een gebruiker kiezen voor de weergave die aansluit bij zijn/haar voorkeur. 

Duidelijke presentatie van de resultaten is een voorwaarde, maar het creëren van een referentiekader ten aanzien van de interpretatie van de resultaten is niet minder belangrijk. Daarom kunnen de resultaten binnen onze dashboards worden vergeleken, zowel met interne datasets (bijvoorbeeld een eerder uitgevoerde meting of een teamvergelijking) of een externe dataset zoals een benchmark van verschillende organisaties. Daarnaast is het mogelijk de data te verrijken met bv postcodegebieden of andere demografische en sociaal-economische kenmerken.

Bij de ontwikkeling van een dashboard houden we rekening met de look & feel van het dashboard en de gebruikersvriendelijkheid. Wij vinden dat een dashboard intuïtief te bedienen moet zijn, dat de data snel en responsief wordt getoond en de gebruiker wordt geholpen bij het interpreteren van de resultaten.

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk dashboard voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.