Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

P-toets

P-toets

meting voor pleegouders

De P-toets kan gebruikt worden om de tevredenheid van de pleegouders over de pleegzorgaanbieder te meten. De uitkomsten kunnen vervolgens gebruikt worden als basis voor interactieve feedback en het doorgeven van verbeteringen in de zorg.

Vragenlijst

De P-toets bestaat uit 45 vragen die onderverdeeld zijn in een aantal verschillende onderwerpen, waaronder de voorbereiding & plaatsing, professionaliteit pleegzorgbegeleider, regels, financiën en rechten & plichten.

De stellingen kunnen worden beantwoord op een 4-puntsschaal die loopt van helemaal niet mee eens tot helemaal mee eens.  De vragenlijst eindigt met twee open vragen. 
Optioneel kan de vragenlijst worden uitgebreid met ruimte voor toelichting per onderwerp of extra vragen voor het pleegkind.  

 

Methodiek

Triqs biedt voor uitvoering van de meting de volgende methodieken aan:

Uitvoering

Voor uitvoering van deze meting maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen. Aanvullend kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden: