Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

advies en workshop

advies & workshop

doe meer met de resultaten van uw meting!

Voor uitvoering van onze metingen maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde dashboards. Deze dashboards geven realtime inzicht in de resultaten van de meting, of het nu een puntmeting of een continue meting is.

U wilt graag positief aan de slag met de uitkomsten van de meting, maar hoe pakt u dat aan? Triqs heeft hiervoor een aantal mogelijkheden:

Vrijblijvend adviesgesprek

Als de resultaten van uw meting bekend zijn is het mogelijk een vrijblijvend adviesgesprek met uw projectleider in te plannen. Hij of zij zal deze resultaten met u doornemen en daar waar mogelijk advies geven over de achtergrond van de resultaten, de resultaten ten opzichte van andere locaties of organisaties en helpen bij het interpreteren en verklaren hiervan. 

Wilt u liever zelf aan de slag met de resultaten? Denk dan aan onze training dashboard gebruik waarbij u aan de hand van een aantal praktische tips en oefeningen op basis van uw eigen data wordt geholpen te kijken naar de resultaten van uw meting.

Workshop

Graag helpen we organisaties verder met het leren & verbeteren aan de hand van de resultaten van de meting. In de vorm van een interactieve workshop kijken we samen met uw organisatie naar de resultaten en worden deze zowel plenair als groepsgewijs besproken. Het doel van deze bijeenkomst is te komen tot een plan van aanpak waarbij de resultaten van de meting centraal staan. De duur en inhoud van de workshop zal in overleg met de trainer worden bepaald.  
Eventueel kan er voorafgaand aan de meting ook een presentatie worden gegeven over de meting zelf, de manier van meten, de tijdsperiode en de te verwachten terugkoppeling.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw meting? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze projectleiders.