Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

training dashboard gebruik

training dashboard gebruik

haal meer uit het online & realtime dashboard

Voor uitvoering van onze metingen maken wij gebruik van de door ons ontwikkelde dashboards. Deze dashboards geven realtime inzicht in de resultaten van de meting, of het nu een puntmeting of een continue meting is.

Bij het ontwikkelen van deze dashboards houden we rekening met hoe de eindgebruiker naar de data kijkt. We hebben het dashboard zo gebruikersvriendelijk mogelijk gemaakt. Maar zoals hulpverlening een vak is, is het presenteren en interpreteren van data ook een vak. En omdat niet iedereen dat vak beheerst bieden we de mogelijkheid u te ondersteunen bij het gebruik van het dashboard. 

Aan de hand van een aantal praktische tips en oefeningen op basis van uw eigen data helpen we u te kijken naar de resultaten van uw meting. Maar ook het ontdekken van verbanden, de waarde van vergelijkingsdata en aanvullende analyses zullen u brengen tot vernieuwde inzichten. 

De training dashboard gebruik wordt op maat samengesteld en duurt 1 dagdeel, bij voorkeur op 2 verschillende contactmomenten. De (individuele) training kan online gegeven worden en is geschikt voor elke functionaris die de vertaalslag moet maken van de resultaten van de meting naar organisatiebeleid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van training in dashboard gebruik? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze projectleiders.