Meteen naar de inhoud

Begeleid zelfstandig wonen

Begeleid zelfstandig wonen

meting voor cliënten die begeleid zelfstandig wonen (BZW) in een GGZ instelling

De meting GGZ begeleid zelfstandig wonen is een clienttevredenheidsmeting die jaarlijks verplicht is uit te voeren door aanbieders van geestelijke gezondheidszorg. De doelgroep van deze tevredenheidsmeting zijn clienten die begeleid zelfstandig wonen in een GGZ instelling.

vragenlijst

Voor deze cliënttevredenheidsmeting wordt gebruik gemaakt van de vragenlijst Begeleid Zelfstandig wonen (GGZ). Er is een reguliere lijst en een verkorte lijst beschikbaar. De langere vragenlijst bestaat uit 57 vragen en de verkorte lijst bestaat uit 38 vragen.
De vragenlijst begint met te vragen of de cliënt in de afgelopen 12 maanden begeleid zelfstandig heeft gewoond. Vervolgens komen de verschillende thema’s met betrekking tot de ervaringen met de zorg aan bod en wordt de respondenten gevraagd een algemeen oordeel te geven over de zorg in de vorm van een cijfer. Tot slot kan de cliënt nog een aantal vragen over zichzelf invullen. De vragenlijst eindigt met 2 open vragen naar wat er goed gaat en wat er beter kan.

methodiek

Triqs biedt voor uitvoering van deze meting de volgende methodieken aan:


De meest gekozen methodiek bij deze meting is dataverzameling bij speciale doelgroepen. Uiteraard zal bij de start van de meting de best passende methodiek in overleg met de opdrachtgever worden bepaald.

doorlooptijd

De doorlooptijd van deze meting bedraagt meestal 10 weken. Hierbij wordt gerekend vanaf het moment van verzending tot het ontvangen van het eindrapport. Een afwijkende doorlooptijd is ook mogelijk, dit is in overleg met uw projectleider af te stemmen.

 

uitvoering

Voor uitvoering van deze meting maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen. Aanvullend kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

Deel
Deel
Deel
WoonzorgnetStaffunctionaris Zorg
Lees verder
"De samenwerking met Triqs is prettig, laagdrempelig, klantvriendelijk en professioneel."

Benieuwd hoe Triqs vernieuwend kan zijn voor uw organisatie?

Triqs krijgt landelijke bekendheid na afronding onderzoek over Gezinsadvocaten.