Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

ouderenzorg

Ouderenzorg

kennis en ervaring van Triqs in de Ouderenzorg

Sinds 2001 hebben wij ervaring met het meten en inzichtelijk maken van cliëntervaringen in de ouderenzorg. Inmiddels weten meer dan 400 zorginstellingen ons te vinden voor uitvoering van o.a. de PREM Wijkverpleging.
Waar wij in het verleden gestart zijn met de CQI vragenlijsten (Thuiszorg, Psychogeriatrie en Somatiek) zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig meetbureau met verschillende vragenlijsten voor uitvoering van uw meting.

Wij denken met u mee als het gaat om de opzet van een meting. Daarbij houden we rekening met de geldende wet- en regelgeving en de verplichtingen die u als organisatie heeft. Hierbij sluiten we aan en gebruiken we documenten als het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg en het Kwaliteitskader Wijkverpleging.

vragenlijsten

Voor de ouderenzorg hebben wij de volgende vragenlijsten beschikbaar:

methodiek

Bij het uitvoeren van metingen in de ouderenzorg wordt vaak gebruik gemaakt van een schriftelijke methodiek. In sommige gevallen wordt niet de cliënt, maar de vertegenwoordiger of mantelzorger benaderd. In dat geval kan ook een online methodiek worden toegepast. De gehanteerde methodiek zal samen met u worden afgestemd op de te benaderen respondenten.

uitvoering

Voor uitvoering van metingen in de ouderenzorg maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen.