Meteen naar de inhoud

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

voor cliënten die individuele begeleiding ontvangen

De STEPS Begeleiding is ontwikkeld om de ervaringen te meten van cliënten die individuele begeleiding ontvangen en biedt concrete aandachtspunten die richting kunnen geven aan het verbeteren van de begeleiding. De STEPS Begeleiding is ontwikkeld door Triqs op basis van de STEPS methode.

Vragenlijst

De basisvragenlijst van de STEPS Begeleiding bestaat uit 27 vragen.
De vragenlijst begint met een aantal vragen over de kenmerken van de begeleiding, gevolgd door vragen over de begeleider, de organisatie en een algeheel oordeel. De vragenlijst eindigt met een aantal open vragen naar verbetermogelijkheden van de begeleiding en de ervaren gezondheid. 

Vervolgens kunt u aan de hand van vier aanvullende modules de informatiewaarde van de basisvragenlijst vergroten. Deze optionele modules kunnen worden gecombineerd, maar ook het toevoegen van slechts 1 module is een mogelijkheid.

De volgende modules zijn beschikbaar:

  • module 1 – extra PROM vragen over het resultaat van de begeleiding
  • module 2 – extra PREM vragen over de begeleider en de organisatie
  • module 3 – extra vragen over de achtergrondkenmerken van de cliënt
  • module 4 – extra vragen over het imago/beeldvorming van de begeleidingMethodiek

Triqs biedt voor uitvoering van de meting Individuele Begeleiding de volgende methodieken aan:


De meest gekozen methodiek bij dit type meting is door middel van een schriftelijke meting met postverzending. Uiteraard zal bij de start van de meting de best passende methodiek in overleg met de opdrachtgever worden bepaald. 

Doorlooptijd

De doorlooptijd van deze meting is 10 weken. Hierbij wordt gerekend vanaf het moment van het verzenden van de vragenlijsten of het inplannen van het uitreiken van de vragenlijsten tot het eindrapport. Een afwijkende doorlooptijd is ook mogelijk. Dit is in overleg met uw projectleider af te stemmen.

Uitvoering

Voor uitvoering van deze meting maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen. Aanvullend kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

Deel
Deel
Deel
NescareE. Kaya, kwaliteitsmedewerker
Lees verder
"Wij werken al enkele jaren samen met Triqs en hier zijn wij zeer tevreden mee. Er werken ervaren collega's en middels het koppelen van een vaste persoon, maakt de lijnen tot communicatie korter."
Royal Topzorg
Lees verder
"Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Er werd snel en adequaat gereageerd."
DirectzorgIrma Reuvers, kwaliteitsfunctionaris
Lees verder
"Het contact is prima verlopen. Triqs reageerde snel en dacht mee."
AmannijAlinda Nijholt, Algemeen manager
Lees verder
"Zeer tevreden over het verloop van het onderzoek. Communicatie en samenwerking is erg prettig. Lijnen zijn kort waardoor communicatie soepel verloopt. Het onderzoek wordt door deskundige medewerkers uitgevoerd en verwerking van de data is erg snel. Wij zijn volledig ontzorgd!"

Benieuwd hoe Triqs vernieuwend kan zijn voor uw organisatie?

Triqs krijgt landelijke bekendheid na afronding onderzoek over Gezinsadvocaten.