Meteen naar de inhoud

maatwerk

maatwerk

maatwerk in dataverzameling 

maatwerk

Maatwerk in dataverzameling is ook mogelijk!

Het kan zijn dat u denkt: ja dat is mooi al die verschillende methoden, maar ik zou graag een combinatie van meerdere methoden willen. Dit is mogelijk bij Triqs.

  • U wilt misschien een schriftelijke meting uitvoeren, maar met een telefonische herinnering.
  • Of u wilt een vragenlijst uitreiken op locatie, maar na verloop van tijd nog een online of schriftelijke herinnering.
  • Of u wilt een schriftelijke meting, maar er een vervolg aan geven middels focusgroepgesprekken of telefonische interviews om meer de diepte in te gaan.
  • Of u wilt een mixed-mode dataverzameling: een deel van de respondenten wordt benaderd met een schriftelijke vragenlijst en een ander deel juist online.


*Het is wel belangrijk te weten dat wij voor het versturen van herinneringen altijd de privacy van de respondent in acht nemen. Dat wil zeggen dat wij aan de opdrachtgever nooit mogen verstrekken wie de vragenlijst al heeft ingevuld en wie nog niet gereageerd heeft. Wij zullen dus alle benodigde gegevens van te voren nodig hebben om zo de juiste herinnering in gang te kunnen zetten. Wij kunnen herinneringen versturen aan zogenaamde non-respondenten, zodat de respondenten die de vragenlijst al hebben ingevuld niet onnodig een herinnering ontvangen.

Bij het naar wens aanpassen van de methodiek is het in ieder geval van belang dat wij uw wensen weten en samen goed afstemmen om te kijken welke methode(n) voor u passend zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk voor jouw meting? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze projectleiders. 

Deel
Deel
Deel

Triqs krijgt landelijke bekendheid na afronding onderzoek over Gezinsadvocaten.