Meteen naar de inhoud
NIEUWS

PREM Wijkverpleging 2020

Leestijd: 3 minuten

Inmiddels heeft zich een nieuwe meetperiode aangekondigd. Met de landelijke partijen (zie ook de website van Actiz) is afgesproken dat de meting van de PREM Wijkverpleging dient te worden uitgevoerd in de periode van 1 februari – 31 mei 2020. Voor eind mei 2020 dient Triqs ook de gegevens al aangeleverd te hebben in de portal van de Trusted Third Party (TTP). Voor 2020 is Mediquest de TTP.

 

PREM Wijkverpleging 2020

Triqs is uw partner voor het zorgeloos uitvoeren van dit meettraject. Wij bieden u de mogelijkheid de PREM Wijkverpleging op verschillende manieren uit te voeren, waaronder schriftelijk of telefonisch. Uiteraard zullen we altijd in overleg met u de best passende methodiek selecteren.

De PREM Wijkverpleging meting die Triqs zal worden uitgevoerd in www.zorgpeil.nl

Zorgpeil is het vernieuwende onderzoeksplatform van Triqs waarin metingen worden opgestart, begeleid en de resultaten gepresenteerd. Dit platform is ontwikkeld voor en door klanten van Triqs om de resultaten van een meting op een laagdrempelige en visueel aantrekkelijke wijze inzichtelijk te maken. Daarnaast zijn er mogelijkheden ingebouwd om de resultaten te filteren en te sorteren, te vergelijken met andere jaren en te kiezen voor verschillende weergaven.

 

Offerte

Momenteel is of wordt telefonisch contact met u opgenomen voor het opstellen van een offerte voor dit meettraject. Wilt u daar niet op wachten en direct een offerte opvragen dan kan dat door het sturen van een mail naar info@triqs.nl Om het offerteproces te versnellen graag met vermelding van het aantal cliënten wijkverpleging.

We zullen zo snel mogelijk reageren met een op maat gemaakte offerte.

Deel
Deel
Deel

Gevonden wat u zocht of kunnen we u verder helpen?