Ga naar de inhoud
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkfit maken / praktijkassessment / modulair

Werkfit maken (UWV)​

verplichte meting voor re-integratiebedrijven

Het KTO (klanttevredenheids onderzoek) UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) is een onderzoek dat verplicht is voor re-integratiebedrijven die willen voldoen aan de kwaliteitseisen van het UWV.

Voor het KTO UWV zijn er 2 vragenlijsten beschikbaar: ‘Werkfit maken/ praktijkassessment/ modulair’ en ‘Naar werk’.

vragenlijst

De vragenlijst ‘Werkfit maken/ praktijkassessment/ modulair’ werd voorheen alleen gebruikt voor de dienstverlening werkfit maken, maar kan sinds 2021 ook gebruikt worden voor de percelen ‘praktijkassessment’ en ‘modulaire dienstverlening’.

De vragenlijst bestaat uit 11 vragen. De vragenlijst begint met een aantal algemene stellingen over de ontvangen begeleiding en een rapportcijfer. Dan volgen er een aantal ervaringsvragen over de bereikbaarheid, begeleiding en contactpersonen. De vragenlijst eindigt met een open vraag naar aanvullende opmerkingen over het re-integratiebedrijf.

methodiek

Triqs biedt voor uitvoering van deze meting de volgende methodieken aan:


De meest gekozen methodiek bij deze meting is online dataverzameling. Uiteraard zal bij de start van de meting de best passende methodiek in overleg met de opdrachtgever worden bepaald.

meetperiode

De doorlooptijd van deze meting bedraagt meestal 10 weken en vindt plaats na het kalenderjaar waarover de meting gaat. Het kan echter ook mogelijk zijn om de meting continu over het kalenderjaar uit te voeren. De resultaten van een kalenderjaar dienen in ieder geval aangeleverd te worden voor uiterlijk 1 maart in het daaropvolgende jaar.

uitvoering

Er zijn een aantal eisen verbonden aan deze metingen, waaronder een minimale respons van 40% en een gemiddeld rapportcijfer van minimaal een 7 per perceel. 

Voor uitvoering van deze meting maken wij gebruik van ons online dashboard ZorgPeil. U ontvangt een persoonlijk login account om de resultaten van de meting realtime te bekijken en via de beveiligde verbinding bestanden te delen. Aanvullend kunt u gebruik maken van de volgende mogelijkheden: